Tippek bosszankodás ellen Halloweenra

Megosztás

Legutóbb ajánlottunk pár mókás elfoglaltságot Halloweenra a legkisebbek számára, akik még kicsik a házról házra járáshoz. Most pedig ajánlunk néhány remek tippet, ha a játékban valami balul sülne el. Ezek után már csak a megfelelő mennyiségű édességről kell gondoskodnod! 

  1. Hogyan szabadulj meg a csillámportól?

A művész túlzásba esett a csillámporral kézműveskedés közben? Fogj egy nyúzottabb gyurmát és játssz vele egy kicsit az adott felületen. Nem csak az asztal lesz tiszta, de egy menő csillámos gyurmát is üdvözölhetsz. Ha piszkosabb vagy szöszösebb felületről van szó, akkor egy ruhahenger, esetleg a külső felével az ujjaidra tekert ragasztószalag lehet a segítségedre. A bőrről kókuszolaj, vagy olajos bázisú sminklemosókkal lehet a legkönnyebben leszedni a már nem kívánt csillogást. 

  1. Tökfaragás mesterfokon

A töklámpás nem csak egy aktuális elfoglaltság, hiszen az eredmény még hetekig díszítheti az ablakod, vagy a bejáratod. A kibelezéshez egy jó kis fagyiszedő kanalat ajánlunk. A faragást magát érdemes felnőttnek végeznie, de a dizájnon dolgozhattok együtt. A kész műről azonban nehéz eltűntetni a maradék alkoholos filcnyomokat. Azt javasoljuk, használj helyette olyan filcet, amit le tudsz törölni a végén akár egy nedves törlőkendővel is. 

  1. Fő a láthatóság!

Ha mégis tennétek pár bizonytalan lépést a szomszédságban, gondoskodja a láthatóságról. Nem elég, ha te figyelsz, hiszen az apróságok a járműveknek, sőt, akár a figyelmetlen nagyobb gyerekeknek is nehezen észrevehetők. Biztos mindenki észre fogja venni a gyerkőcöt, ha a jelmezébe beépítesz néhány fényvisszaverő csíkot, vagy olyan cukorkagyűjtő vödröt találsz, ami eleve foszforeszkál a sötétben – ha ilyet nem találsz, a megfelelő festéket beszerezve együtt is kipingálhatjátok a vödröcskét, ami a későbbi években is jól szuperálhat. 

+1 Na és mi lesz az arcfestékkel? 

Akár kimentek, akár csak otthon öltöztök be egy kicsit, nagy a valószínűsége annak, hogy előkerül egy kis arcfestés is a móka kedvéért. Ezt remek felvinni és viselni, de lemosni egy álmos csöppségről már nem olyan felemelő. A festék a legegyszerűbben babaolajas arctörlő kendővel jön le. Ha ilyet használsz, akár pillanatok alatt ágyban lehettek a fárasztó nap után. 

További hírek

Uncategorized

Szántsuk fel a nappalit Johnny traktorral! 

Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát

Uncategorized

Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és