Halloween móka kicsiknek

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

Megtetszett a Halloweennal járó dekoráció és hangulat, de még korai az, hogy csokigyűjtésre induljon a kis kalandorod? Ajánlunk néhány egyszerű, őszies, halloweeni foglalkozást kicsiknek. 

  1. Süssetek valami finomat!

A gyerekek számára kész varázslat az, ahogy a nyers masszából ínycsiklandozó sütemény lesz! Használjatok narancssárga, fekete vagy zöld ételfestéket, és próbáljatok az ünnephez illő dolgokat formázni: töklámpást, denevéreket, pókot, csontvázat. A legjobb, ha a végeredmény ehető is, ezért érdemes körülnézni az interneten, ami tele van halloweeni receptekkel. 

  1. Tök-fürdő

Ha egyébként szívesen faragnál tököt, bízd a tisztítását a kis segítődre. Nagyon mókás lesz megosztani a fürdővizet egy sárga tökkel, amit nem mellesleg kedvére sikálhat is. Ha töklámpás készül a zöldségből, akkor pedig a gyerekek büszkék lesznek rá, hogy nekik is részük volt a dekoráció létrejöttében.  

  1. Tökfestés

Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem való – így pedig a tökfaragás nem éppen ajánlott tevékenység a kisebb gyerekeknek. Azonban senki nem mondta, hogy ne lehetne más módokon dekorálni egy tököt. A hatalmas kerek objektumot igazán szórakoztató lesz például kifesteni, felmatricázni vagy egyéb módon kidíszíteni. Garantáltan a ti tökötök lesz a legegyedibb a környéken. 

+1. Maszkabál 

Attól, hogy nem vonultok végig a környéken édességet gyűjtve, még beöltözhettek otthon. Készíts valami egyszerű, jelképes jelmezt, akár csak egy fejpántot színes papírból, ami megjelenít valami tipikus halloweeni figurát. Lehet a gyerkőc pók, denevér, de akár valami olyan is, amitől ő maga fél – ezzel talán egy kicsit oldhattok a szorongásán. Ha van kedvetek, készüljetek édességgel a környékbeli gyerekek számára, és várjátok őket igazi halloweeni hangulatban! 

További hírek

Uncategorized

Közeleg az Apák napja!

Az igazi nyár beköszöntött és magával hozott egy nagyon fontos dátumot. Természetesen az apák napjára gondolunk! Mikor Ünnepeljük? Ezt a napot a világ különböző pontjain

Uncategorized

3+1 tipp a biztonságos nyárhoz

Egy aprósággal sokkal bonyolultabb elhagyni a lakást, mint egyedül. Figyelni kell a szükségletekre, a lehetséges balesetekre és különösen az aktuális időjárásra. Mégis azt javasoljuk, hogy