Halloween móka kicsiknek

Megosztás

Megtetszett a Halloweennal járó dekoráció és hangulat, de még korai az, hogy csokigyűjtésre induljon a kis kalandorod? Ajánlunk néhány egyszerű, őszies, halloweeni foglalkozást kicsiknek. 

  1. Süssetek valami finomat!

A gyerekek számára kész varázslat az, ahogy a nyers masszából ínycsiklandozó sütemény lesz! Használjatok narancssárga, fekete vagy zöld ételfestéket, és próbáljatok az ünnephez illő dolgokat formázni: töklámpást, denevéreket, pókot, csontvázat. A legjobb, ha a végeredmény ehető is, ezért érdemes körülnézni az interneten, ami tele van halloweeni receptekkel. 

  1. Tök-fürdő

Ha egyébként szívesen faragnál tököt, bízd a tisztítását a kis segítődre. Nagyon mókás lesz megosztani a fürdővizet egy sárga tökkel, amit nem mellesleg kedvére sikálhat is. Ha töklámpás készül a zöldségből, akkor pedig a gyerekek büszkék lesznek rá, hogy nekik is részük volt a dekoráció létrejöttében.  

  1. Tökfestés

Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem való – így pedig a tökfaragás nem éppen ajánlott tevékenység a kisebb gyerekeknek. Azonban senki nem mondta, hogy ne lehetne más módokon dekorálni egy tököt. A hatalmas kerek objektumot igazán szórakoztató lesz például kifesteni, felmatricázni vagy egyéb módon kidíszíteni. Garantáltan a ti tökötök lesz a legegyedibb a környéken. 

+1. Maszkabál 

Attól, hogy nem vonultok végig a környéken édességet gyűjtve, még beöltözhettek otthon. Készíts valami egyszerű, jelképes jelmezt, akár csak egy fejpántot színes papírból, ami megjelenít valami tipikus halloweeni figurát. Lehet a gyerkőc pók, denevér, de akár valami olyan is, amitől ő maga fél – ezzel talán egy kicsit oldhattok a szorongásán. Ha van kedvetek, készüljetek édességgel a környékbeli gyerekek számára, és várjátok őket igazi halloweeni hangulatban! 

További hírek

Uncategorized

Szántsuk fel a nappalit Johnny traktorral! 

Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát

Uncategorized

Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és