Nyertes lett termékünk az Ország Játéka versenyen!

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

ország játéka Idén is megmérettettek egymással az év újdonságai az Ország Játéka versenyen. A szakmai zsűrinek most sem volt egyszerű dolga, hiszen gyönyörű grafikájú társasok, kreatív fejlesztő játékok közül nem egyszerű eldönteni, ki kapja az Ország Játéka címet. A szakmai zsűri mellett a közönség is dönthetett a kedvenc játékairól. A szavazók pedig fantasztikusan teljesítettek, hiszen több mint 78.000 voks érkezett összesen az arra érdemesnek ítélt játékokra. Izgatottan vártuk mi is az eredményeket!

 

 

 

A bébijátékok mezőnyében indultunk, amelynél a verseny erősnek ígérkezett. Legnagyobb örömünkre a Buborékkészítő konyha szettel sikerült elnyernünk a zsűri tetszését, akik megszavazták ezt a játékunkat a legjobbnak! Köszönjük a bizalmat és nagyon örülünk a díjazásnak!

 

 

A buborékkészítő konyha szettel csupa móka a pancsolásidő. Korábbi blogunkban, ide kattintva elérheted róla a bővebb leírást. A játék különlegessége, hogy bizalmat építhet ki a gyerekekben a vízzel szemben, elősegíti az interakciót és a kommunikációs készségeket. Továbbá felfedezhetik az ok-okozati összefüggéseket, és fejlesztheti koordinációs képességeiket.

További hírek

Uncategorized

Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és

Uncategorized

Bemutatjuk az Aquadoodle kollekciót

Az Aquadoodle rajzszőnyegeivel szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Ráadásul mindezt úgy, hogy biztosan nem lesz sem az asztal, sem a padló maszatos. A vízzel működő tollaknak köszönhetően