Az ősz legszuperebb újdonságai!

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

A Fat Brain játékai igazi feledhetetlen szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Kiváló minőség és szakértelem jellemzi minden egyes játékukat. Bemutatunk nektek pár szuper darabot, mely garantáltan az idei ősz slágere lesz!

Csöppségeknek – Színes gömbök bébijáték

A fiatal elmék a színes gömbök segítségével élvezhetik a rakosgatást, a felborítást és a végtelen találékonyság felfedezését. 6 egyedi súlyozású gömböcske egyensúlyoz egymáson, szépen egymásba illeszkedik, és szüntelenül pörög. Ez a játék kiválóan segíti az érzékszervi felfedezést, a finom motorika, a koordináció, és a vizuális térlátás fejlődését,

 

 

 

Kicsiknek – Egyensúly fejlesztő deszka

Igazán kreatív játék, hiszen a gyerkőcön múlik a használata. A gyerekek manőverezni; állni, ülni, ringatózni, billegni, pörögni tudnak vele, mely kiválóan hozzásegíti őket a tökéletes egyensúlyérzék kialakuláshoz. Megtornáztatja a mély izmokat, ezáltal a kicsik vázizomzata erősödik. Javítja a törzs erősségét és stabilitását, a koordinációt és a fejleszti durva motoros készségeket.

 

 

 

 

 

Nagyoknak – Fogaskerekek logikai játék

Ez a különleges logikai játék megtornáztatja az agy fogaskerekeit! Ösztönzi a vizuális-térbeli készségeket, a kritikus gondolkodást, a logikát. Minden egyes kihívással gyorsabban pörögnek a szellemi fogaskerekek!

 

 

 

 

+1 A családnak – Mintafigyelő

A Mintafigyelő társasjáték tökéletes program az egész család számára. Kicsik és nagyok közösen játszhatják, lényeg a szemfülesség. Találjatok egyezést a tábla és a csempék mintája között, de vigyázzatok, nem olyan egyszerű, mint elsőre gondolnátok!

További hírek

Uncategorized

Óvodakezdés – Könnyen is mehet!

Szülőként jobban rettegünk attól, hogy gyermekünket ott kell hagyni az óvodában, mint maga a gyermek? Úgy érezzük az első nap mindkettőnk számára nehéz lesz? Biztosan