Bemutatkozik a Tomy Toomies Buborékkészítő konyha!

Megosztás

A fürdés sok lurkónak a kötelező rossz, minden este. Szülőként azonban sok dolgot tehetünk, mellyel a fürdés igazi játékos kalanddá változik! A Tomy Toomies Buborékkészítő konyhája garantálja az interaktív mókát pancsolás közben!

A kísérletező kedvű gyerekek kedvenc fürdőjátéka lesz a falra rögzíthető buborékkészítő konyha. A színes sütővel, mosogatóval és egyéb kiegészítővel. A pancsolós szerepjátékoknak csak a gyerekek képzelete szabhat határt. Ezzel az okos 2 az 1-ben játékkészlettel a konyha minden mókáját elhozhatjuk a fürdőkádba, és a kicsik úgy tehetnek, mintha egy lakomát főznének.

 

Buborékok és móka

 

A sütő rengeteg kiegészítővel van ellátva. A lábos alul lyukas, ezáltal mókás módon csorog belőle a víz. A gyerekek a lábost rátehetik a főzőlapra is! Tegyetek a lábosba vizet az aranyos merőkanál segítségével és öntsetek bele habfürdőt! Nyomjátok meg a sütőn lévő sárga gombot és nézzétek ahogy megannyi buborék jelenik meg a lábosban, azt a hatást keltve, mintha a lábosban lévő víz tényleg forrna!

 

Édes játék

Tegyétek a piteformát a sütőbe, csavarjátok el a fazék tetejét, hogy a víz lecsorogjon a sütőbe, és figyeljétek, ahogy a piteforma pörögni kezd!

 

 

 

 

 

Főzés után, jöhet a mosogatás!

Ahogyan a hagyományos sütés főzés után, a következő dolog itt is a mosogatás! A játék rendelkezik egy pumpás csappal ellátott mosogatóval is! Tegyétek a mosogatóba a lábost, a piteformát és a merőkanalat!

 

 

 

Nyerő kombináció

A sütő és a mosogató akár két külön elemként is használható. Rögzítsd őket a kád falára egyenként, vagy építsétek össze őket!

 

 

 

A fantáziadús szerepjáték bizalmat épít a vízzel szemben, elősegíti az interakciót és a kommunikációs készségeket. A gyerekek felfedezhetik az ok-okozati összefüggéseket, és fejleszthetik koordinációs képességeiket.

További hírek

Uncategorized

Szántsuk fel a nappalit Johnny traktorral! 

Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát

Uncategorized

Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és