A nyár legjobb babajátékai

Megosztás

Minden nyáron kérdés, hogy vigyük-e strandra a piciket, avagy ne. Előző blogcikkünkből kiderült, hogy a legkisebbek is élvezhetik a nyarat, ha betartunk néhány alapszabályt. Most pedig sorra vesszük azokat a játékokat, melyek a nyarat felejthetetlenné teszik a csöppségek számára!

Fürdőjátékok:

 A Tomy: Felhúzható, úszó pancsi teknős a medencében is szuper játszótárs! A játék könnyedén úszik a víz tetején, nem kell mást ehhez tenni, csak a hátán lévő gombot kell felhúzni. Ha szeretnéd, hogy aranyos hangjával is szórakoztasson csak egy gombnyomás az egész!

Ha gyerkőcöd imádja a delfinek, tökéletes játék számára a vidám pancsoló delfinek, akik imádnak dalolni és úszkálni! Vidám színeivel élménnyé teszik a fürdést, mindegyik delfin más-más mosolygó arcot vág. A delfineket bele kell tenni a karikába úgy, hogy ne legyen bennük víz. a fejükre kell koppintani és sípoló hangot adnak ki magukból. A delfinek összekapcsolhatóak, így komplett láncot lehet belőlük alkotni. A delfinek alja fröcskölőként is használható.

 

 

Vagy válaszd a daloló spriccelő elefántot! Az elefánt pocakját megnyomva dalra fakad. A víz alá nyomva, majd a vízből kiemelve és a hasát megnyomva vizet spriccel és énekel is egyszerre. Az elefánt 6-féle hanggal örvendezteti meg a pancsoló babádat! Igazi móka! Biztos, hogy minden gyerkőc megirigyli a strandon!

 

 

 

 

Kreatív játékok:

Ha meguntuk a pancsolást, egy kis rajzolás mindig leköti gyermekünk figyelmét. A vízpartra tökéletes játék az Aquadoodle rajztáska, melyet könnyű magunkkal vinni bárhová, és nem utolsó sorban mókás és készségfejlesztő elfoglaltság! A szőnyegre a különleges Aquadoodle tollal lehet rajzolni, aminek van egy tartálya, amit vízzel kell megtölteni, majd azzal a szőnyegre rajzolni. A szőnyeg színe megváltozik, így jelenik meg a rajz. Amint a víz megszárad, a rajz eltűnik és újra indulhat a móka!

 

 

Kiváló időtöltés lehet a Toomies: Kukucska tojáskák emeletes busz is, melyet akár homokozójátékként is használhatnak a picik! A busznak négy emelete van, melyek egymásba vagy egymásra illeszthetők. A színes buszokon számok is találhatóak, 1-4-ig, így még a számolási készség is fejlődik. Na vajon felnőttként sikerülne egy homokbuszt építeni?

További hírek

Uncategorized

Szántsuk fel a nappalit Johnny traktorral! 

Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát

Uncategorized

Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és