Forradalmi 3 az 1-ben baba foglalkoztató

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

Február 22-én, New Yorkban a TOMY International előállt egy új Lamaze játékkal, mely valósággal levette a lábáról a világot. A játék, amellett, hogy 360 fokban nyújt aktivitást a kicsiknek, 360 fokban változtatja meg a kicsi gyerekek igényeire épülő játékkoncepciót.

Pár szóban a TOMY International-ről

A TOMY International, vagy www.tomy.com egy vezető globális vállalat, mely tervezéssel, gyártással és forgalmazással foglalkozik, kiélezetten a jó minőségű, innovatív játékok piacára. Különböző márkái alatt minden korosztály igényei kielégülnek, legyen szó a legapróbbakról, vagy épp a felnőttekről. A TOMY küldetésének tartja a világ megmosolyogtatását, melyet disztribúciós csatornáin és az általa támogatott több mint 25.000 üzleten keresztül igyekszik teljesíteni. Bár a cég Japán székhelyű, az értékesítési tevékenysége többnyire Észak- és Dél-Amerikára, Ausztráliára és Európára terjed ki.

Lamaze International

A TOMY zászlói alatt működő Lamaze egy nonprofit organizáció, mely a terhességtől kezdve áll a szülők mellé a gyereknevelésben. A Lamaze termékek vásárlói bízhatnak a termékek magas minőségében és abban is biztosak lehetnek, hogy a bevételek visszafordulnak ebbe a nonprofit szervezetbe, mely világszerte információkkal támogatja a szülői lét kifogástalanságát és örömeit.

Lamaze 3 az 1-ben Airtivity játék

Ez a fantasztikus babáknak való játékasztal – mely 8 foglalkoztatóval édesgeti magához a kicsik figyelmét – megtanítja az apróságoknak hogyan működnek a dolgok a levegő kölcsönhatásában. A halacska farkincáját megfordítva a többi halacska is úszkálásba kezd, a buborékok elkapásáért pedig a játék mókás dallamokkal és fényekkel jutalmazza a piciket. Ráadásul a legjobbat még nem is mondtuk, kifejezetten a babával való növekedésre lett megtervezve, azaz 6 hónapos kortól 3 éves korig áll a picik rendelkezésére, akik lépcsőzetesen egyre több dologgal kísérletezhetnek a foglalkoztató segítségével. A szett bepattintható lábai miatt a padlón való játéktól kezdve alkalmas arra is, hogy a szárnyait bontogató kisgyerek gyarkorolhassa vele a sétálgatás alapjait is, valamint az ezt megelőző kúszás-mászás is önfeledt pillanatokat okozzon.

További hírek

Uncategorized

Közeleg az Apák napja!

Az igazi nyár beköszöntött és magával hozott egy nagyon fontos dátumot. Természetesen az apák napjára gondolunk! Mikor Ünnepeljük? Ezt a napot a világ különböző pontjain

Uncategorized

3+1 tipp a biztonságos nyárhoz

Egy aprósággal sokkal bonyolultabb elhagyni a lakást, mint egyedül. Figyelni kell a szükségletekre, a lehetséges balesetekre és különösen az aktuális időjárásra. Mégis azt javasoljuk, hogy