Díjnyertes Lamaze játékok

Megosztás

A Lamaze játékokat imádják a babák, a tudomány pedig igazolja azt, hogy a megfelelő játékok a megfelelő időben mérföldekkel megrövidítik az utat az egészséges fejlődéshez.

A Lamaze játékok számos díjat bezsebeltek már több játékukkal is. Ilyen például a színes bújócskalabdájuk, mellyel a gyerekek mókásan ismerkedhetnek a kedves figurákkal, különböző textúrákkal, az élénk színek és hangok pedig játékra ösztönzik az apróságokat. A könnyen megragadható részek teszik lehetővé, hogy a pici könnyedén megtartsa, gurítsa, vagy mozgassa a labdát. A motorikus készségek mellett, a megfigyelőképesség fejlesztése is reflektorfényt kap, ugyanis az egyik oldalon lévő elefántot meghúzva, a másik oldalon lévő oroszlán elbújik a labda belsejében.

Érdekességek a Lamaze játékokról

A babák növekedésének minden szakaszában találni egy tökéletes Lamaze játékot, mely hozzájárul az egészséges játékidőhöz és a babák megfelelő fejlődéséhez.

Minden egyes játékuk arra törekszik, hogy a szülő-gyerek közti kapcsolatrendszert tökéletesítse, ugyanakkor kész arra, hogy segítségével a pici önállóan is hasznos időt töltsön el játék közben.

A barátságos kialakításnak, kiváló minőségnek, jó megmunkálásnak, élénk színeknek és a helyes kis mintácskáknak köszönhető, hogy a Lamaze játékok már több mint két évtizede abszolút kedvencei a babáknak, szülőknek és a szakembereknek.

Az első akváriumom bébijáték – mely színes elemei és karakterei csörögnek-zörögnek és élénk színekkel szórakoztatják a kicsiket – 2013-ban 4 díjat is elhozott, többek között a Parent’s Magazine legjobb bébijátéka díjat. 2019-ben pedig a The Bump Best of Baby Award top játéka lett a 6 és 9 hónapos közti kategóriában.

A Lamaze hitvallása szerint először körülöttünk kell intézkedni a változásokról és szépen lassan a világ is megváltozik, így aki időben szeretne gondoskodni a jótékony változásokról csemetéje életében, az jól teszi ha a Lamaze játékok beszerzésével kezdi.

További hírek

Uncategorized

Szántsuk fel a nappalit Johnny traktorral! 

Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát

Uncategorized

Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és