Beöltözött apróságok – Jön a farsang!

Megosztás

Itt a farsang, áll a bál! Kicsik és nagyok egyaránt alig várják, hogy felöltsék jelmezeiket az óvodai vagy iskolai mulatságra. A gyerekek imádnak beöltözni és eljátszani kedvenc karakterük szerepét. Ez fontos szerepet tud játszani a fejlődésükben, elengedhetik a kreativitásukat és ha még a jelmez elkészítésében is részt tudnak venni, akkor kézügyességük is kibontakozhat amellett, hogy élvezetes időt töltenek együtt szüleikkel.

Pluszpontot jelent a farsang abból a szempontból is, hogy a karácsony és húsvét közti időszakot megtöri, egy kis vidámságot hozva a szürke hétköznapokba. Emellett a gyerekek imádják a tematikus zsúrokat, így a farsangot is szeretni fogják. Örülnek minden alkalomnak, amikor játszhatnak a barátaikkal egy játékos összejövetel keretében. Izgalmas dekoráció, sok-sok fánk, színes lufik és még beöltözni is lehet, ami sokszor különlegesre vagy viccesre sikered – biztos a siker.

Nem beszélve az óvodai/iskolai előkészületekről, a dekorációk elkészítéséről és a játékok kitalálásáról, hogy milyen zenéket hallgassanak és így tovább. Akár farsangi versikéket, dalokat is tudnak tanulni, melyeket majd közösen adnak elő.

Összességében tehát a gyerekek számára fontos közösségi és fejlődési lehetőségek mind ott van a farsangi mulatság részleteiben, így fontos, hogy támogassuk és segítsük őket ebben az időszakban.

További hírek

Uncategorized

Szántsuk fel a nappalit Johnny traktorral! 

Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát

Uncategorized

Bemutatjuk az Aquadoodle kollekciót

Az Aquadoodle rajzszőnyegeivel szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Ráadásul mindezt úgy, hogy biztosan nem lesz sem az asztal, sem a padló maszatos. A vízzel működő tollaknak köszönhetően